ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ

αρχείο λήψης (2)

Η οδυσσεια που ξεκινησε πριν 15 μηνες φτανει στο τελος της.Ο Δημος ενημερωσε τα μελη του Δ.Σ. του Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ πως εγκριθηκε απο το ελεγκτικο συνεδριο το ποσο για την κατασκευη του γηπεδου.Αυτη θα αρχισει  στο προσεχες διαστημα.

Ενα εργο που ξεκινησε χαρις στις ενεργειες της προγουμενης δημοτικης αρχης,επι δημαρχειας κ. Μαντα καθως προχωρησε τις διαδικαδιες ενταξης του εργου στο προγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2» παροτι αμφισβητηθηκε η υπαρξη του προγραμματος,και συνεχιστηκε με τις ενεργειες της νυν Αρχης,οπως ειχε δεσμευτει στην περσινη Γενικη Συνελευση του Συλλογου ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ,ο νυν δημαρχος κ.Καμπυλης.

Ηδη ξεκινησαν οι τοπογραφοι και ευελπιστουμε πως μεχρι την νεα αγωνιστικη σεζον θα ειναι ετοιμοι οι αγωνιστικοι χωροι του ποδοσφαιρου,μπασκετ και τενις.Αν γινει αυτο νωριτερα θα ειναι διαθεσιμοι και για τους καλοκαιρινους παραθεριστες του χωριου μας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ

  1. Ελπίζουμε να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες κατασκευής του.Θα είναι ένα έργο πνοής, ασφαλούς και υγιούς διεξόδου για όλους μας. Ιδιαίτερα για τα παιδιά μας.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.