ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Συμφωνα με νεα εγκυκλιο απο την ΕΠΟ,η οποια ενημερωσε ολες τις κατα τοπους Ε.Π.Σ,εχουμε την εξης ανακοινωση της δικης μας ΕΠΣ Αρκαδιας:

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Ενημερώνουμε τα σωματεία μας αλλά και τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές ότι με κάθε αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή(ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ-ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ-ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ κ.τ.λ.) θα πρέπει να συνυποβάλλεται συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία το ειδικό έντυπο με τη ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα  από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Αρκαδίας. Το έντυπο θα πρέπει να φέρει θεωρημένο από ΚΕΠ το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή ή του κηδεμόνα εφόσον είναι ανήλικος.

Ενημερώνουμε ότι το τμήμα ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΕΛΤΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του από ΕΠΟ-ΕΠΣΑ.

Επίσης ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ θα πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωμένα τα ανωτέρω έντυπα για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που θα συνεχίσουν να ανήκουν στα σωματεία τους έως 31/07/2018.

Το ανωτέρω έντυπο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τη Γραμματεία  της Ένωσης ή από το  site, στην κατηγορία ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.